www.ulsmo.no           SJURSÅKEREN
logo.png
MENY

Åpen visning 16. februar kl.12

vest_1.jpg

Lørdag 16. februar inviterer vi inn til visning på Sjursåkeren på Blindheim fra kl.12.

Det er nå bare to utsiktsleiligheter igjen på Sjursåkeren, og det er disse du vil få se på visning. Begge boligene ligger i øverste etasje, med tilkomst med heis. 

Den sørvendte leiligheten er på 116,6 kvm og har 3 soverom, et bad og et WC. Stue og kjøkken har åpen løsning som gir oppholdsrommet luft og lys. Boligen har store vinduer og terrasse på 21,7kvm.

Den vestvendte leiligheten 110,6kvm har 3 soverom, et bad og et WC. Boligen har også åpen løsning for stue og kjøkken noe som gir et romslig oppholdsrom på nesten 50kvm. Boligen har store vindusflater og en romslig terrasse på 23,6kvm.

Sjursåkeren ligger sentralt på Blindheim med korte avstander til etablerte dagligvarebutikker som Rema1000 og Eurospar og offentlige funksjoner som legesenter, barnehager, skole og idrettsanlegg, samt ulike servicefunksjoner som tannlege, fysioterapi, frisør, Pizzabakeren, treningsstudio og regnskapskontor.

I tillegg er det kort avstand til nordvestlandets største kjøpesenter: Moa Storsenter med 170 butikker. Ålesund sentrum ligger 20 minutter unna med bil.

I nærområdet er det god tilgang på rekreasjons-, natur- og uteområder. Blindheimshallen ligger 800 meter unna, godt utstyrt med ulike ballbaner og andre aktiviteter.

Sjekk ut vår Boligvelger for å se mer om hver leilighet.

Har du spørsmål? Ta kontakt med eiendomsmegleren vår:
Geir Kristian Ødegård
Eiendomsmegler
Mobil: 980 21 248
E-post: 
geir.kristian.odegard@em1mn.no

Håper vi sees på visning 16. februar kl.12!

ÅPEN VISNING 15. SEPTEMBER KL 12-13.

flyer.png
Slående utsikt fra takterrassen
Slående utsikt fra takterrassen

Unik leilighet med svær takterrasse

Hjørnetoppleiligheten på Sjursåkeren er en ekte perle. Boligen har fantastisk utsikt, er sørvendt og solrik. For å toppe det hele har boligen en terrasse på hele 70 kvadratmeter!

Øverst på Sjursåkeren troner hjørnetoppleiligheten med sine 125,6 kvadratmeter. Leiligheten har store vinduer som slipper lyset inn. En moderne leilighet med lys og luft. Den store takterrassen gir mye rom for å nyte fineværsdagene her på Sunnmøre. Fantastiske solforhold!

Boligen har walk-in garderobe, romslig entré, to gode bad, vaskerom og bod. Tre romslige soverom gir mye boltreplass. Stue og kjøkken er kombinert i åpen løsning og er et harmonisk oppholdsrom. En drømmeleilighet uten tvil!

Sentral beliggenhet

Sjursåkeren ligger sentralt på Blindheim og har kort vei til Moa. Det tar bare knappe 20 minutter i bil til Ålesund. I tillegg har Blindheim mye spennende i seg selv. Sjursåkeren har flere butikker i spaseravstand – Rema 1000 ligger for eksempel bare 50 meter unna. Ellers finner du flotte turområder, idrettsanlegg og treningssenter i nærområdet. Det er heller ikke langt til hverken lege eller tannlege. På Blindheim finner du også skole og barnehage.

Vil du vite mer? Eller ønsker du en visning?

Ta kontakt med megler Geir Kristian Ødegård, mobil: 980 21 248.

sjursakeren_-_blindheimshaugen.jpg

Innflyttingsklar sørvendt, solrik leilighet med topp utsikt

Moderne leilighet på 83,6 kvm sentralt på Blindheim. En av få leiligheter som fortsatt er ledige her på Sjursåkeren. Møblert og luftig bolig med god atmosfære.

Leilighet 301 på Sjursåkeren har stor balkong, 3 rom, bad, og vaskerom. Stue og kjøkken har åpen planløsning, og gir en fantastisk atmosfære. Luftig og lyst oppholdsrom hvor man både kan nyte hverdagsøyeblikk og store anledninger.

Boligen er på 83,6 kvm og har stor balkong på nesten 16 kvm. Her i tredje etasje har du flott utsikt fra den sørvendte balkongen. Dette er en leilighet med muligheter for mennesker i mange ulike situasjoner. Flere rom, stort oppholdsrom og smart løsning for bad og vaskerom gjør at denne boligen kan passe alt fra småbarnsfamilier til eldre par, så vel som enslige som vil ha litt plass.

Leiligheten har store glassflater og flotte vinduer som gjør at lyset flommer inn. På balkongen kan man nyte solen og trekke inn utsikten. Balkongen er enkel å møblere. Alt lyset og den luftige atmosfæren gjør dette til et avslappende, harmoniserende hjem. Kan man bo flottere?

Med leiligheten følger det også parkeringsplass i kjelleren. Her er det også egen sportsbod rett bak parkeringsplassen. Enkelt og funksjonelt.

Spennende nærområde
Beliggenheten til Sjursåkeren gjør også dette til et flott sted å bo. Sentralt på Blindheim er det kort vei til Moa og bare 20 minutter til Ålesund. Viktigst av alt så har Blindheim mye å by på i seg selv. Der er flere butikker i spaseravstand fra Sjursåkeren - du kan spasere i «tøflene» til Rema 1000, som ligger bare 50m unna. Det er også flotte turområder, idrettsanlegg og treningssenter i nærheten. Det er heller ikke langt til hverken lege eller tannlege. På Blindheim finner du også skole og barnehage.

Se 360-visning av balkong og stue/kjøkken her!

Vil du vite mer? Eller ønsker du en visning?

Ta kontakt med megler Geir Kristian Ødegård, mobil: 980 21 248.

 

åpen visning på sjursåkeren

10. mars kl 12.00-14.00

innflytting februar 2018

sjursaakeren_3d_foto_fullhd.jpg

Leilighetskomplekset Sjursåkeren ligger sentralt til på Blindheim, nært både butikker og flotte turområder. Leilighetene er innflyttingsklare i februar 2018.

Sjursåkeren består av 33 moderne leiligheter på Blindheim. Dette er et attraktivt boligområde i Ålesundsregionen. Det er kort avstand til dagligvarebutikker, lege, tannlege, og treningssenter. Ikke minst er det kort vei til barnehage, skole, idrettsanlegg, og bussholdeplasser. Moa er rett rundt hjørnet, og Ålesund sentrum er bare 20 minutter unna.
 
Leilighetene har store glassflater, og er solrike og lyse. Her får du en trygg base med avslappende atmosfære. Tomten har utsikt både mot Ålesund og mot Sunnmørsalpene.

Boligene er moderne utformet med egen balkong eller terrasse. Og utenfor blir det et hyggelig uteareal egnet som møtested for store og små.

Sjursåkeren er det perfekte sted å starte et nytt kapittel. Her kan du etablere et hjem i gode omgivelser med mange muligheter.

Vil du vite mer? Ta kontakt med megler Geir Kristian Ødegård, mobnr 980 21 248.

åpen visning på sjursåkeren

Lørdag 2. desember kl 12.00-14.00

morgen og kveld på sjursåkeren

Se den fantastiske utsikten mot vest og sør fra våre leiligheter på Sjursåkeren! Denne utsikten kan bli din!

Byggeprosjektet på Sjursåkeren er kommet godt i gang!

img_8833.jpg

Her skjer det endringer hver dag! Parkeringskjelleren er ferdig og delevegger mellom leilighetene i 1. etasje er under støping.
Det flotte bildet er tatt fra turstien mot Høgkubben. Turstien starter rett bak legesenteret som er nabo til Sjursåkeren!

REMA HINDRER IKKE UTSIKT FRA SJURSÅKEREN

perspektiv-21.jpg

Rema 1000 bygger ny butikk like vest for Sjursåkeren, og enkelte har vært bekymert for at butikken vil hindre utsikt fra Sjursåkeren. Slik er det ikke!

Gulv i 1.etg. i Sjursåkeren ligger på kote +44,20. Høyeste punkt for Rema-butikken er +41,78. 

Det vil si at det høyeste punktet på Rema-butikken ligger nesten 2,5 meter lavere enn gulvet i 1. etasje.

arbeidet er i gang!

Riving av garasjen på Sjursåkeren.
Riving av garasjen på Sjursåkeren.

Den 30. mai startet arbeidet på tomta på Sjursåkeren. De gamle bygningene er nå revet, der i blant garasjen som vist på bildet.

nye planløsninger: toppleilighet med 4 soverom og toppleilighet med 3 soverom.

I vår leilighetsvelger kan du se planløsningen for leilighetene C1 med 4 soverom og C2b med 3 soverom. Ta kontakt med våre meglere dersom du ønsker mer informasjon.

sletting av forbehold - prosjektet på sjursåkeren realiseres !

17 leiligheter er nå solgt av prosjektet vårt på Sjursåkeren og dermed er salgsprosenten innfridd. Dette betyr at prosjektering og byggearbeider starter omgående og ferdigstillelse er forventet til jul 2017. Boligprosjektet har allerede fått innvilget rammetillatelse, og en går nå i gang med å søke om igangsettelsestillatelse.

Dersom du er interessert i mer informasjon om dette prosjektet, ta kontakt med våre meglere.

Geir Kristian Ødegård
Eiendomsmegler
Mobil: 980 21 248
E-post:
geir.kristian.odegard@em1mn.no

eller

Bjørn Pedersen
Mobil: 41 54 69 11
E-post: bjorn.pedersen@em1.no

LUFTIG VISNING MED LIFT TORSDAG 10. MARS.

sjursakeren_.jpg

Fylkesmannen avviser klage rettet mot utbyggingen av Sjursåkeren.

Fylkesmannen har avvist den eneste klagen som var rettet mot utbyggingen av Sjursåkeren. Klagen har ligget inne siden juni 2015, men denne er ikke tatt til følge og kan ikke påklages. Dette betyr at det ikke er noen formelle hindringer i veien for oppstart av vårt flotte prosjekt på Blindheim.
Ta kontakt i dag med våre meglere for å finne leiligheten som passer akkurat for deg!

Geir Kristian Ødegård
Eiendomsmegler
Mobil: 980 21 248
E-post:
 geir.kristian.odegard@em1mn.no
 

eller

Bjørn Pedersen
Mobil: 41 54 69 11
E-post: bjorn.pedersen@em1.no

salget på Sjursåkeren er godt i gang!

Prosjektet på Sjursåkeren på Blindheim er nå godt i gang med salgsprosessen og vi nærmer oss halvveis med salgene til å få bekreftet byggestart.
8 leiligheter er allerede solgt!
Som kjøper i prosjektet betaler man fullt oppgjør ved innflytting, ingen forskudd. Dette gir en fordel til kunden, da man har god tid på å selge nåværende bolig, samt utføre eventuelle endringer til leiligheten man har valgt seg. Det er store muligheter for å kunne tilpasse sin leilighet dersom en er tidlig ute.
Prosjektet har mange fordeler!

  • Flott utsikt fra de fleste leiligheter.
  • Vannbåren varme.
  • Heis og parkeringskjeller.
  • Vaktmester som brøyter/strør på vinter og klipper plen sommer.
  • Gode oppholdsrom og balkonger.
  • Gåavstand til 2 matbutikker, treningssenter, legekontor, post og kollektivtransport +++.
  • Faste priser som ikke stiger i byggeprosessen.
  • Lave drifts- og vedlikeholdskostnader.

Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Geir Kristian Ødegård
Eiendomsmegler
Mobil: 980 21 248
E-post:
geir.kristian.odegard@em1mn.no

eller

Bjørn Pedersen
Mobil: 41 54 69 11
E-post: bjorn.pedersen@em1.nosjursåkeren nå også på finn.no.
salget har startet!

Du finner nå masse informasjon om vårt flotte prosjekt på Finn.no.
Sjursåkeren - Sentralt på Blindheim - 33 leiligheter med heis, parkering og flott utsikt! Nå er salget i gang!

Trykk deg inn på denne lenken for vår annonse på FINN:
Sjursåkeren på Blindheim

salgsoppgaven for sjursåkeren er klar.
salgsstart 3. juni kl 09.00.

Salgsstart for leilighetene på Sjursåkeren er satt til onsdag 3. juni klokken 09.00.
Det blir ikke mulighet til å kjøpe leilighet før dette tidspunktet. Det er først til mølla-prinsippet som gjelder! Dette gjelder også for leilighet C3 som vi tidligere omtalte ville bli solgt på budrunde. Samme regler gjelder for leilighet C3 som for alle andre leiligheter.

Salgsoppgave, budsjett og felleskostnader fås ved henvendelse til Susanne Giskeødegård eller Mona Wilhelmsen i EiendomsMegler1. 
De vil være tilgjengelige for en prat/møte/besøk om dette er av interesse.

Kjøp av leilighet skjer ved at en fyller ut den nest siste siden av prospektet. Det må krysses av for bindende kjøpsbekreftelse, og leilighetsnummer skrives på.
Numrene står i prislisten. Telefonnummer til bankkontakt som kan bekrefte finansiering for kjøpet må skrives på.

Bekreftelsen på kjøp leveres inn til Eiendomsmegler1 på St.Olavsplass 1 i Ålesund, eller scannes og sendes til deres epost. 
En kan også ta bilde av et ferdig utfylt skjema og sende til Susanne eller Mona på sms. Husk legitimasjon.

prospekt og priser er snart klare

Nå er vi snart i mål med prospekt og priser for leilighetene som skal bygges på Sjursåkeren!
Interessen for prosjektet har vært veldig stor, og vi har allerede hatt rundt 25 møter/verdivurderinger med potensielle kjøpere.

Slik det ser ut nå vil salget starte i første uken av juni. 

Alle leiligheter vil bli solgt ved "først til mølla" prinsippet, alle utenom leilighet C3. Denne blir lagt ut på bud. Så om du er interessert i denne må du ta kontakt med megler Susanne Giskeødegård eller Mona Wilhelmsen i EiendomsMegler1 for nærmere info.

Er du generelt interessert i noen av de andre leilighetene og ikke har vært i dialog med Eiendomsmegler1, ta gjerne kontakt slik at de kan informere om salgsprosessen. 

Markedsføringen har startet!

Du finner vårt flotte prosjekt på Finn.no og masse informasjon her på våre hjemmesider. Ta gjerne kontakt med vår megler om du ønsker mer informasjon.

 

 

Geir Kristian Ødegård
Eiendomsmegler
Mobil: 980 21 248
E-post:
geir.kristian.odegard@em1mn.no